7 Valentino dienos užduotys vaikams, kurioms užtenka tik trijų dalykų: žirklių, popieriaus ir klijų

Šv. Valentino arba dar kitaip meilės diena – tai dar viena puiki proga kokybiškai praleisti laiką su vaikais. Štai jums keletas paprastų kūrybinių darbelių idėjų, kurios nereikalauja nei specialaus pasiruošimo, nei specialių priemonių. Juos smagu atlikti tiek su mažiukais, tiek su vyresniais vaikais.

Žuvytė iš širdelių

Užduotis lavina kirpimo, smulkiosios motorikos ir kūrybinius įgūdžius. Juos siūlo Simple Mom Project tinklaraštininkė. O čia galite nemokamai parsisiųsti ir atsispausdinti reikalingas formas.

Bitutė

Dar vienas puikus pavyzdys iš Simple Mom Project. Paspaudę nuorodą rasite ir nemokamą failą spaudai, kurį galėsite panaudoti savo darbeliui.

Koliažas

Ant popieriaus lapo nupieškite širdies formą ir leiskite vaikui suklijuoti popieriaus skiauteles į ją. Idėja rasta čia.

Širdžių medis

Dar vienas puikaus įtraukiančio darbelio pavyzdys, kuriam užtenka vos trijų priemonių: popieriaus, žirklių ir klijų. Kaip viską atlikti, aprašymą rasite čia.

Vainikas iš širdelių

Nors originaliame aprašyme The Resourceful Mama tinklaraštyje šiam darbeliui atlikti reikia dar ir popierinės lėkštės bei juostelės pakabinimui, galite apseiti ir be jų. Vietoje lėkštės iškirpkite apskritimą iš popieriaus, o pakabinimui panaudokite ploną popieriaus juostelę.

Karūna

Paper crown of hearts

Karūnomis labiausiai mėgsta puoštis mergaitės, todėl ši užduotis joms tikrai patiks. Kaip pasigaminti tokią karūną skaitykite čia.

Širdelė – armonika

Labai daili širdelė gaunasi išlanksčius ją kaip armonikėlę. Šią įdėją radau The Perfect DIY tinklaraštyje. Sujungus keletą tokių širdelių namus galima papuošti su girlianda.

Nepriklausomai nuo to švenčiate šią dieną, ar ne, vasario 14-ąją galima labai smagiai praleisti laiką su vaikais, atliekant įvairiausias užduotis iš ir su širdelėmis. Meilės tam, ką veikiate!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *