Ką padovanoti 2-6m. vaikui, kuris turi viską

Dovana vaikui

Artėja jūsų mažylio, o gal krikštasūnio ar draugės pagranduko gimtadienis, o jūs sukate galvą, kuo nustebinti vaiką, kuris, regis, turi viso pasaulio žaislus? Vaikams nebeįdomu gauti šimtas pirmą mašinėlę, ar lėlę, kurių turi tiek daug, kad net neatsimena vardų, ar dar vieną pliušinį žaislą. Štai, kokia dovana tikrai paliks įspūdį – Užduočių Dėžutė.

Kūrybinių užduočių rinkinys

Kūrybinių užduočių rinkinys – dovana vaikui

Lavinimas per kūrybą

Užduočių Dėžutėje būna septynios kūrybinės lavinamosios užduotys ir joms atlikti reikalingos priemonės. Vaikai atlikdami užduotis lavina smulkiąją ir stambiąją motoriką, ugdo kūrybiškumą ir dėmesio koncentraciją, atlikdami temines užduotis, pažįsta pasaulį, įvairius fizikinius reiškinius, mokosi konstruoti.

Rinkiniuose pateikiamos užduotys su skirtingomis priemonėmis, todėl vaikas per lytėjimą susipažįsta su įvairiomis tekstūromis. Tai nėra dar viena spalvinimo ir lipdukų klijavimo knygelė – šioje dėžutėje galima rasti įvairiapusį lavinimą per kūrybines veiklas.

Kokybiškas laikas su vaiku

Dar vienas didžiulis privalumas – dovanodami Užduočių Dėžutę, dovanojate kokybišką kartu praleistą laiką. Nors daugelį užduočių vaikai gali atlikti savarankiškai, bet tėvai mielai įsitraukia į kūrybinį procesą. Kartu atliekamos užduotis ne tik smagus laikas, bet tai sustiprina ir tarpusavio santykius.

Dar Užduočių Dėžutės viduje galima rasti kruopščiai parinktą vaikišką knygelę, kurią prieš miegą norėsis skaityti ne vieną kartą.

Uzduociu dezute rinkinys NAMAI
Užduočių Dėžutės rinkinio NAMAI turinys

Patiks vaikui

Vaikui tikrai patiks tokia dovana, nes ji niekur nematyta. Tai ne knygelė, tai ne žaislas, kurį išpakavus galima iš karto žaisti – kitoks žaidimo formatas didina susidomėjimą ir įsitraukimą.

Smagus ir pats procesas – dėžutės išpakavimas, turinio įvertinimas, užduoties pasirinkimas. Momentas, kai išsirikiavus turimas priemones, gali pradėti kūrybinį procesą, kuriame nėra griežtų nurodymu kaip atlikti, tik gairės palengvinančios kūrybinį procesą.

Ir žinoma rezutaltas! Atlikęs užduotį vaikas būna savimi patenktas, tai didina pasitkėjimą savo jėgomis. Dažnai atlikus užduotį, vaikas ir toliau gali su ja žaisti, arba atlikti ją iš naujo. O žaidimas su savo gamybos žaislais juk nepalyginamai įdomesnis, ar ne?

3-6m. vaikai beveik savarankiškai gali atlikti daugelį užduočių
3-6m. vaikai beveik savarankiškai gali atlikti daugelį užduočių

Patiks ir tėvams

Įtikti vaikui yra viena, bet dovanojant įtikti ir tėvams, kas kita. Visų pirma įteikdami Užduočių Dėžutę, jūs iš karto pasakote, kad jums svarbu, ką dovanojate, kad skyrėte laiko dovanos paieškai ir nečiupote pirmo pasitaikiusio žaislo prekybos centre.

Tai yra apgalvota dovana, nes jūs rūpinatės ne tik vaiko lavinimu, bet ir šeimos laisvalaikiu. Ši dovana nesukelia papildomų rūpesčių tėvams – jiems nereikia ieškoti priemonių kūrybai. O kūrybinis procesas retai kada palieka didelę netvarką, todėl tai nesugadins baldų ar kilimų.

Ir, žinoma, tai stilinga dovana. Graži ir nuotaikinga dėžutė, apgalvotas turinys ir kruopščiai supakuotos užduotys nepaliks abejingų nei vaikų, nei tėvų.

Užsakyti Užduočių Dėžutę jubilietui galite mūsų el.krautuvėlėje.

One thought on “Ką padovanoti 2-6m. vaikui, kuris turi viską

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *