Galvos skausmas tėvams – ką prasmingo padovanoti vaikui Kalėdų proga?

Kalediniu dovanu pakavimas

Nenumaldomai artėja smagiausias metų laikas vaikams ir galvos skausmo periodas tėvams – Kalėdos. Vis persekioja ramybės neduodantis klausimas – ką dovanoti? Vaikui, kuris, rodos, jau turi viską, o dar vienas naujas žaislas dažniausiai įdomus būna tik keletą valandų. Todėl kuo nustebinti, kad tai būtų ir įdomu, ir naudinga?

Užduočių dėžutė, kurioje kas kartą galima rasti vis naują knygelę ir aibę kūrybinių projektų – nepaliks abejingų ikimokyklinio amžiaus vaikų.

Vaikas liks sužavėtas

Užduočių dėžutės nerasite prekybos centruose, taip pat jos nepamatysite reklamuojamos per televiziją. Todėl vaikui tai bus naujas, niekur nematytas „žaislas“, kurio viduje galybė įvairiausių užduočių bei priemonių toms užduotims atlikti.

Dažnai vaikams galioja filosofija – kuo daugiau, tuo geriau. Todėl nustebsite pamatę, kaip vaikas džiugiai trauks iš dėžutės užduotis, knygeles, įvairias priemones, klijus, pieštukus, pagaliukus ir t.t. Ir bus be galo laimingas, jog visi tie daiktai daikčiukai yra skirti būtent jam!

Kalėdinė dovana 3-6m vaikui – kūrybinių užduočių rinkinys

Vaikui patiks ir tai, jog nėra griežtų nurodymų, kaip atlikti užduotį, jog pasitelkęs savo kūrybingumą galės eksperimentuoti ir improvizuoti. Vaikas užduotis galės pradėti atlikinėti iš karto – Kalėdų rytą! Na, o atlikęs jas bus laimingas ir patenkintas savimi. Žinoma, nepamirškite savo vaiko už tai pagirti!

Tai ne tik dovana – tai laikas kartu

Dovanodami savo vaikui Užduočių dėžutę Kalėdų proga, jūs dovanojate ne tik daiktą, bet ir kokybišką laiką praleistą kartu. Žinoma, tai yra tėvų pasirinkimas, nes daugelį užduočių vaikas gali atlikti savarankiškai. Tačiau, jeigu į pagalbą ateis tėtis ar mama, vaikui tai bus daug kartų įdomiau ir smagiau. Juk tokios akimirkos yra tokios laikinos ir trapios…

Taip pat Užduočių Dėžutėje gausu idėjų, ką nuveikti visai šeimai drauge laisvalaikio metu. Juk kartais tėvai dėl nesibaigiančių darbų ir reikalų pristinga paprastų minčių.

Ar žinojote, kad kiekvienoje Užduočių Dėžutėje atrasite po naują vaikišką knygelę, kurią prieš miegą tėvai galės skaityti savo vaikams. Toks laikas drauge sustiprina tarpusavio santykius ir vaikų bei tėvų ryšį. O knygelės neabejotinai praturtins vaikų pasaulėžiūrą ir namų bibliotekos lentynas.

Kūrybiškas lavinimas

Kiekvienoje Užduočių Dėžutėje rasite septynias lavinamąsias užduotis bei joms atlikti riekalingas priemones. Vaikai atlikdami užduotis lavina kūrybiškumą, smulkiąją bei stambiąją motoriką, dėmesio koncentraciją, mokosi piešti, pažinti raides bei skaičius, mokosi apie pasaulį bei jame esančius fizikinius reiškinius.

Tai nėra vienpusė spalvinimo ar lipdukų knygelė. Tai kas kartą vis kitokia ir netikėta dėžutė su įtraukiančiomis užduotimis jūsų mažajam smalsuoliui.

Todėl ar tai bus Kalėdų senelio dovana, ar tėvų dovana Kalėdų proga savo sūnui ar dukrai, ar kitam vaikui – krikštasūniui ar krikštadukrai, sūnėnui ar dukterėčiai, – tai gražus įrodymas, jog jums svarbus vaiko kūrybiškumas ir prasmingas laisvalaikis. Padovanokite vaikui galimybę kurti ir puikiai praleisti laiką!

4 thoughts on “Galvos skausmas tėvams – ką prasmingo padovanoti vaikui Kalėdų proga?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *